RestaurantRestaurants in hartje Montferland

Restaurants in hartje Montferland

Aankomend weekend staat er zonnig weer voor de deur. Als de zon gaat schijnen, zijn de meeste mensen op het terras te vinden. Op het terras geniet men van een verfrissend drankje, een lunch of misschien wel een diner. Wilt u aankomend weekend met uw partner, vrienden of familie lunchen, dineren of borrelen? Vergeet dan niet om een tafeltje te reserveren bij één van onderstaande restaurants.

Vethuizen

In Vethuizen ligt Havezathe Carpe Diem. Op het historische deel van de boerderij is het restaurant gelegen. U bent van harte welkom voor een heerlijke lunch of diner die is samengesteld door het gepassioneerde keukenteam. Het keukenteam staat onder leiding van Lars Elshof. Wilt u met een groep dineren? De Herenkamer is ingericht voor private dining voor groepen tot 16 personen. Aankomend weekend kunt u bij Havezathe Carpe Diem op het terras dineren. 

Regelmatig wordt de kaart vernieuwd om u te kunnen voorzien van verse seizoensgebonden-, biologische- en streekproducten. Wilt u zich laten verrassen? Kies dan voor het 3-, 4-, 5-, 6- of 7-gangenmenu van de Chef. Bij het menu wordt een passend wijnarrangement aangeboden. Bent u de bob deze avond? Wees niet getreurd, want ook voor de bob is een passend wijnarrangement samengesteld.

Adres: Langeboomsestraat 5, 7046 AA Vethuizen
www.hotelcarpediem.nl 

‘s-Heerenberg

Eetcafé Georgio

In ‘s-Heerenberg is het eetcafé een begrip sinds 1989. Het eetcafé bereidt met passie de lekkerste gerechten uit de verschillende keukens voor u. Bij deze keukens kunt u denken aan de Italiaanse, Turkse en Griekse keuken. De gerechten worden bereid met dagverse ingrediënten. Immers zorgen de dagverse ingrediënten voor een authentieke smaakbeleving. 

Adres: Molenpoortstraat 50, 7041 BG ‘s-Heerenberg
www.eetcafegeorgio.nl

Restaurant HJ’57

Het restaurant biedt gastvrijheid met hoofdletters. Tevens wordt er geserveerd met een lach. Geniet na het wandelen in de Montferlandse bossen van een lunch of diner. De koks koken met mooie ingrediënten om de lekkerste gerechten op tafel te kunnen zetten. Het restaurant is gevestigd in een meer dan 100 jaar oud pand. Het pand is sfeervol ingericht en u voelt zich al snel thuis in het restaurant.

Restaurant HJ’57 telt maar liefst twee terrassen die samen over 150 zitplaatsen beschikken. De terrassen bestaan uit een mix van loungebanken en gewone tafels & stoelen.

Adres: Molenpoortstraat 35, 7041 BE ‘s-Heerenberg
www.hj57.nl

Eetcafé De Gracht

Midden in het historische centrum van Kasteelstad ‘s-Heerenberg kunt u bij het eetcafé genieten van een culinaire verwennerij of feesten. Onder de monumentale veranda is het heerlijk toeven op zonnige dagen. Op zonnige dagen zorgen de bomen voor voldoende schaduw op het terras.

Adres: Markstraat 1, 7041 AH ‘s-Heerenberg
www.eetcafedegracht.nl