RestaurantProef de heerlijkste gerechten in Zeddam

Proef de heerlijkste gerechten in Zeddam

In Zeddam kunt u met uw familie of vrienden genieten van smaakvolle gerechten bij uiteenlopende restaurants. Van een pannenkoekenrestaurant tot een Italiaans restaurant. Van een restaurant met een Oosterse keuken tot een sfeervolle brasserie waar geborreld kan worden.

Het Montferland

De menukaart van het restaurant staat boordevol met verschillende gerechten. Tevens wisselt de menukaart een aantal keer per jaar. Het menu biedt gerechten uit diverse windstreken en specialiteiten van het seizoen aan. Bovendien kunt u kiezen voor een 3, 4, 5 of 6-gangen menu met verrassingen van de chef.

Na een boswandeling kunt u bijkomen op het terras met een cappuccino met een stuk appeltaart of een glas bier. Het terras biedt een fantastisch uitzicht. Wilt u met uw vrienden of familie borrelen in de zon? Dan bent u bij Het Montferland aan het juiste adres!

Adres: Montferland 1, 7038 EB Zeddam
www.hetmontferland.com

Il Tonno Rosso

Bij Il Tonno Rosso kunt u genieten van Italiaanse – Sardijnse tradities. De Italiaanse eigenaars en hun team leggen u graag in de watten. Wilt u een onvergetelijke, culinaire avond beleven? Breng dan een bezoek aan Il Tonno Rosso waar prachtige verhalen worden verteld over de gerechten en Sardinië.

Adres: Oude Doetinchemseweg 63, 7038 BG Zeddam
www.iltonnorosso.nl

Bij Kobus

Bij Kobus is een gastvrij, gezellig en sfeervol restaurant. U voelt zich al snel op uw gemak. Het restaurant is verdeeld over drie vertrekken die elk hun eigen sfeer uitademen. In een sfeervolle ambiance kunt u genieten van heerlijke gerechten en dranken.

Adres: Kilderseweg 18, 7038 EH Zeddam
www.bijkobus.nl

Sin Chen

Centraal wil Sin Chen gastvrijheid en kwaliteit in de ervaring van u laten beleven. Het restaurant kent talloze mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld twee uur onbegrensd genieten van de Oosterse keuken. Tevens kunt u gerechten afhalen of kiezen voor Sushi Take Away. Voor groepen vanaf 20 personen biedt Sin Chen catering aan. Er zijn een aantal menu’s met zorg samengesteld voor grote gezelschappen.

Adres: Terborgseweg 2, 7038 EW Zeddam
www.sinchen.nl

Het Tolhuis

In het gezellige café kunt u bijkomen na een wandeling onder het genot van een kop koffie met gebak. Tevens kunt u een gerecht kiezen van de ruim gesorteerde kleine kaart. Wilt u een compleet zorgeloos feest geven met eten en drinken? Het Tolhuis biedt voor uw verjaardag, jubileum of partij catering service aan.

Adres: ‘s-Heerenbergseweg 42, 7038 CD Zeddam
www.hettolhuis.com

Brinks Pannenkoeken

Aan de rand van het bosrijke Montferland vindt u Brinks Pannenkoeken. Brinks Pannenkoeken is niet zomaar een pannenkoekenrestaurant. Kiest u voor de klassieke pannenkoek of laat u zich verleiden door één van de specialiteiten?

Adres: Bovendorpsstraat 7, 7038 CH Zeddam
www.brinkspannenkoeken.nl

Brasserie Brût

Bij de brasserie kunt u lunchen, dineren en borrelen. U kunt lunchen in de sfeervolle brasserie of op het terras. De keukenbrigade maakt verrassende hoogstaande gerechten. Kiest u voor een gerecht van de uitgebreide dinerkaart, een Brût special of een 3-gangen menu? Maak uw diner compleet met een open wijn. Luid het weekend met uw vrienden of familie in met een borrel bij Brût. De uitgebreide borrelkaart heeft meer dan 10 open wijnen.

Adres: Kilderseweg 19, 7038 EH Zeddam
www.ruimzicht.com/brasserie-brut