Gesthuizen Wijnen

Gesthuizen Wijnen

Floor, Juul, Bram & Pleuni Gesthuizen zijn de wijnliefhebbers achter Gesthuizen Wijnen. Wij zijn alle vier opgegroeid in een horecafamilie (Ploccos Horeca Groep). Na het gezamenlijk volgen van SDEN 2 in 2015, zijn wij alle vier besmet geraakt met het wijnvirus. Juul en Pleuni zijn doorgegaan met SDEN 3 en zij hebben vervolgens de Vinologenopleiding in Maarn gevolgd. Inmiddels zijn zij officieel Register Vinoloog.

Als broer en zussen hebben wij onze krachten gebundeld en samen Gesthuizen Wijnen opgericht. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe pareltjes, mooie wijnen van kleine familiebedrijven en wijnen met een verhaal. Wij tonen momenteel ons allereerste assortiment. Dat is natuurlijk spannend. Wij hopen dat de wijnen bij jou in de smaak vallen. Heb je een vraag over een wijn, een wijn-spijs suggestie of kun je niet kiezen? Maak gebruik van onze chatfunctie en wij zullen jou zo snel mogelijk voorzien van ons advies.

Naast het verkopen van wijn organiseren wij ook proeverijen en cursussen zoals SDEN 1 en SDEN 2.  Ook hebben wij verschillende proefboxen en dinerboxen. Dit is een aanrader voor als jij het leuk vindt om elke keer iets nieuws te proberen op wijngebied.

Meer info op Gesthuizen Wijnen

Rubriek:
Date: