RestaurantOntbijten, lunchen en dineren in Braamt & Zeddam

Ontbijten, lunchen en dineren in Braamt & Zeddam

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor ontbijt, lunch of diner? Zowel in Braamt als in Zeddam kunt u bij verschillende restaurants terecht voor een ontbijt, een lunch of een diner met uw familie of vrienden. Hoe gezellig is het om samen de dag te starten met een heerlijk ontbijt of na het maken van een prachtige wandeling of fietstocht door Montferland te genieten van een welverdiende lunch. U kunt een dagje uit in Montferland afsluiten of het weekend inluiden met een diner.

Braamt

Woodies Eten & Drinken

Woodies is in de breedste zin van het woord catering. Van een compleet verzorgde bruiloft tot aan een koffietafel, alles onder 1 dak. Woodies biedt verschillende ontbijtpakketten aan. De ontbijtpakketten bestaan onder andere uit diverse broodjes, hartig- en zoet beleg, warme gerechten en fruitsalade. Bij de lunch kunt u denken aan lunchpakketten, maar ook aan een tosti- en krokettenproeverij. Sluit een gezellige dag uit in Montferland af met een barbecue, een buffet of Live Cooking van Woodies Eten & Drinken. Zowel de ontbijtpakketten, lunchpakketten als een diner kunt u bestellen via de website.

Adres: Gildeweg 7, 7047 AR Braamt
www.woodiesetenendrinken.nl

BeachClub

Bij mooi weer kunt u op het terras van de BeachClub lunchen en dineren met een prachtig uitzicht over de regio. Het terras beschikt over 280 plaatsen. U kunt gerust met uw familie of vrienden komen lunchen of dineren. Mocht het weer wat minder zijn, dan kunt ook binnen plaatsnemen. Naast lunchen of dineren kunt u bij de BeachClub het weekend inluiden met een borrel.

Adres: Wijnbergseweg 13, 7047 CZ Braamt
www.kabelwaterskibaan.nl

Mezzo Restaurant & Kamers

Bent u op zoek naar een restaurant waar het goed vertoeven is? Dan bent u bij Mezzo Restaurant & Kamers aan het juiste adres! De oprechte gastvrijheid, de Mediteranne keuken en de prachtige ligging zorgen ervoor dat mensen steeds terugkomen.

Het restaurant staat voor pure eenvoud en herkenbare ingrediënten. Berry laat zich in de keuken leiden door het ritme van de seizoenen. In de loop van de jaren heeft Berry een klassieke kookstijl ontwikkeld met een moderne twist. Regelmatig staan er wisselende verrassingsmenu’s op de menukaart. De verrassingsmenu’s zijn een ontdekkingsreis door het scala aan signature dishes van Berry. De tijdloze, klassieke gerechten uit de Italiaanse en Franse keuken onderscheiden zich door hun kwaliteit en eigentijdse accent. De gerechten worden bereid met dagverse producten van gerenommeerde leveranciers.

Gastvrouw Wendy wil van Mezzo een bruisende ontmoetingsplaats maken voor jong en oud waar gastvrijheid en kwaliteit voorop staan. De wijnkaart geeft de voorkeur aan Italiaanse en Franse wijnen afkomstig van veelal kleinere, gepassioneerde wijnboeren. Echter, de klassiekers ontbreken niet op de wijnkaart. Bij mooi weer kunt u buiten eten in de bostuin.

Adres: Hooglandseweg 6, 7047 CN Braamt
www.mezzo-montferland.nl

Zeddam

BROODS

Aan de rand van het Bergherbos ligt BROODS. De broodjesbar heeft een ruimtelijk interieur met veel zitplekken, een mooi gelegen buitenterras en de niet te missen drive-thru. Het assortiment van BROODS bestaat uit belegde broodjes, onbelegde broodjes, drank en gebak. De hele dag door wordt eigen ambachtelijk brood gebakken. BROODS is de plek om de dag te starten met een voortreffelijk ontbijt, ’s middags te lunchen of te genieten van een snack.

Adres: Beekseweg 1, 7038 EA Zeddam
www.beeksweg.nl

Het Montferland

Bovenop de motte in Zeddam ligt Het Montferland. De menukaart van het restaurant staat boordevol met verschillende gerechten. Tevens wisselt de menukaart een aantal keer per jaar. Bovendien biedt de menukaart gerechten uit diverse windstreken en specialiteiten van het seizoen aan.

De menukaart biedt niet alleen a la carte gerechten aan, maar ook een 3, 4, 5 of 6-gangen menu met verrassingen van de chef. Laat u zich verrassen!

Bij mooi weer kunt u op het terras na een boswandeling genieten van een cappuccino met een stuk appelgebak of van een alcoholisch drankje met een portie bitterballen met een fantastisch uitzicht.

Adres: Montferland 1, 7038 EB Zeddam
www.hetmontferland.com

Restaurant Lavande

Wist u dat de Franse naam voor lavendel Lavande is? De eigenschappen die bij lavendel passen zijn kalmerend, verzachtend, verrukkelijk geurend en rustgevend. In het restaurant komen de eigenschappen van lavendel tot uiting. Annette en Patricia gaan de uitdaging aan om elke dag met Gelderse streekproducten gerechten neer te zetten met een Franse touch. Beide dames zijn niet alleen gek van Frankrijk, maar de omgeving van Montferland doet hun ook denken aan Frankrijk.

De lokale producten die Gelderland te bieden heeft, bieden een goede basis voor de keuken. De basis wordt gecombineerd met de liefde voor de Franse keuken. Deze combinatie levert verrassende smaken op. De dames schuwen niet de vegetarische en veganistische keuken. Zij willen op dit gebied ook verrassende en smakelijke gerechten leveren. Tevens zorgen zij voor variatie en werken zij zoveel mogelijk met seizoensproducten.

Niet alleen de klassieke Franse wijnen horen bij het restaurant, maar ook de lokale wijnen. Het restaurant serveert wijnen van Achterhoekse bodem van Wijngaard Montferland. Naast wijnen serveert het restaurant ook regionale bieren en Nederlandse kruidenthee.

Adres: Kilderseweg 17, 7038 EH Zeddam
www.restaurantlavande.nl