RestaurantEetcafé Zalencentrum de Gracht

Eetcafé Zalencentrum de Gracht

Altijd al eens de historie en de sfeer van Kasteelstad ‘s-Heerenberg willen proeven? Dan zit u bij Eetcafé Zalencentrum de Gracht op de goede plek! Het eetcafé is gelegen in het historische gedeelte van Kasteelstad ‘s-Heerenberg. Op de mooie dagen kunt u genieten van het zonnetje op het terras. Voor wie niet zo een fan is van de zon, maar wel graag buiten zit, kan in de schaduw van de bomen of parasols zitten. 

Heeft u zin in een avondje stappen? Ook dat is mogelijk bij dit eetcafé. Regelmatig worden er avonden georganiseerd waar de muziek wordt verzorgd door een band of DJ. Tevens vinden er thema avonden plaats.

Zalen

Bij Eetcafé Zalencentrum de Gracht kunt u ook een feest of bedrijfsfeest geven. Zij beschikken over een grote zaal, kleinere zalen en het grotje. De grote zaal is geschikt voor maximaal 300/500 personen. Bands en DJ’s kunnen zich hier uitleven op het podium. De kleinere zalen hebben plaats voor 20 tot 120 personen.

Het grotje is aangekleed met sfeervolle ledverlichting en u kunt een dansje wagen op de dansvloer. De ruimte is geschikt voor een feest van 20 tot maximaal 100 personen.

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u dat graag in Montferland doen? Ook dan zit u bij Eetcafé de Gracht op de juiste plek! Zo kan de trouwceremonie plaatsvinden bij de gracht en kunt  u samen met uw gezelschap heerlijk genieten van een uitgebreid diner of buffet. Om uw dag tot een onvergetelijke dag compleet te maken, is het bij deze locatie ook mogelijk om een spetterend feest te houden onder leiding van een band of DJ. 

Catering

Heeft u iets te vieren en wilt dit graag thuis doen? Geen enkel probleem! Het eetcafé kan de catering op locatie verzorgen. Zij bieden een buffet, barbecue, koude/warme hapjes en drankjes aan. Mocht u meubilair en glaswerk nodig hebben zij kunnen dit ook verzorgen.

Heeft u zelf ideeën over de catering, neem contact op met Eetcafé Zalencentrum de Gracht om uw wensen te bespreken.

Openingstijden

Kijk op de website voor de openingstijden

Wilt u reserveren bij de Eetcafé Zalencentrum de Gracht, dat kan via www.eetcafedegracht.nl/

Locatie

Eetcafé Zalencentrum de Gracht
Marktstraat 1
7041 AH ‘s-Heerenberg
Tel. 0314 – 661 989
www.eetcafedegracht.nl/