RestaurantCulinair genieten in Montferland

Culinair genieten in Montferland

In de Montferlandse plaatsen Didam en Beek kunt u samen met uw familie of vrienden een drankje drinken, een hapje komen eten of borrelen. Kiest u voor het bekende kiprestaurant Juffrouw Tok of neemt u plaats op het terras die behoord tot de Misset Terras Top 100? Houdt u van spareribs of burgers? Breng dan een bezoek aan De Dèèl! Na een heerlijke boswandeling kunt u midden in de natuur bij ’t Peeske genieten van een drankje en/of hapje.

Didam

Juffrouw Tok

Bij Juffrouw Tok kunt u genieten van kipspecialiteiten of andere gerechten. Het restaurant staat bekend om Kip Piri Piri, maar u kunt ook kiezen voor een compleet 3-gangen menu. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu samengesteld. Kinderen kunnen zich vermaken in de aparte kinderkamer die van alle gemakken is voorzien.

Adres: Tolweg 9, 6942 HX Didam
www.juffrouwtok.nl

De Eetkamer

Door mond-op-mondreclame is De Eetkamer uitgegroeid tot een goed bezocht restaurant. De keuken is geopend van woensdag tot en met zondag. Vanaf 16:00 uur kunt u dineren in het restaurant. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen in de eettuin. De Eetkamer hanteert een vaste dinerkaart, maar elke week zijn er wisselende gerechten. Na het diner kunt u borrelen in een echt dorpscafé Café Uniek. U kunt ook een kop koffie drinken. In het café kunt u altijd met iemand een praatje maken of een potje biljarten, darten of kaarten.

Adres: Spoorstraat 31, 6942 EB Didam
www.cafe-uniek.nl

Jan & Jan

Het restaurant is van alle markten thuis. U kunt ontbijten, lunchen, dineren en borrelen. Voor binnen kunt u een tafeltje reserveren. Op het terras worden geen tafels gereserveerd. U kunt spontaan langskomen en een plekje uitzoeken. De lunchkaart van het restaurant bestaat onder andere uit plateservice, soepen, salades en broodjes. De dinerkaart biedt vlees-, vis- en vegetarische gerechten aan.

Jan & Jan heeft een groot terras dat over ruim voldoende zonnige plaatsen beschikt. Het restaurant staat op plek 24 in de TerrasTop 100.

Adres: Lieve Vrouwenplein 4, 6942 BP Didam
www.janenjan.com

Beek

Eetcafé De Sprokkelaar

Medio 2018 is De Sprokkelaar overgenomen door twee enthousiaste ondernemers. De Sprokkelaar is niet alleen een eetcafé, maar ook een gezellige kroeg en beschikt over een grote zaal. Bij het eetcafé kunt u lunchen of dineren. Bovendien organiseert het eetcafé buffetten, feesten en partijen.

Adres: Sint Jansgildestraat 77, 7037 AW Beek
www.desprokkelaar.nl

De Dèèl

U bent van harte welkom in het eetcafé voor spareribs & burgers. Tevens kunt u ook kiezen voor een ander gerecht van de kaart. Van donderdag tot en met zondag staan de keukenbrigade en de bediening klaar om u te ontvangen voor smakelijke en sfeervolle momenten. U kunt zowel plaatsnemen in het eetcafé als op het terras. Elke zondag deze zomer is de Proeftuin ‘Bricknic & Picknic’ waar u kunt borrelen en bricknicken.

Adres: Didamseweg 13, 7037 DH Beek
www.partycentrumdedeel.nl

Uitspanning ’t Peeske

Te midden in de natuur kunt u culinair genieten in een monumentaal pand. Geniet van een kop koffie bij de open haard of bij mooi weer op het terras met een glas wijn. U kunt ook bij ’t Peeske een broodje nuttigen, maar ook uitgebreid lunchen. Elk kwartaal presenteren de koks een nieuwe dinerkaart. De dinerkaart biedt voor ieder wat wils.

Adres: Peeskesweg 12, 7037 CH Beek
www.peeske.nl