RestaurantBrinks pannenkoeken

Brinks pannenkoeken

Bij Brinks pannenkoeken kunt u genieten van de klassieke pannenkoeken of laat u verleiden door een van de bijzondere specialiteiten. Naast pannenkoeken kunt u een heerlijke salade nuttigen of kiezen uit de vele andere gerechten die u bij dit restaurant kunt bestellen.

Daarnaast biedt deze locatie ook arrangementen aan, namelijk de pancake tea en een rondje molen.
Op de website leest u meer over arrangementen.

Ook een kinderfeest kan worden afgesloten bij Brinks pannenkoeken. De kinderen versieren hun eigen pannenkoeken of kunnen genieten van frietjes met een snack. Een groot voordeel: bij het eten kunnen de kinderen ook nog eens genieten van onbeperkt ranja en mogen zij aan het einde een cadeautje uitzoeken uit de cadeaukist!
Bent u nog op zoek naar een locatie voor een feest dan kunt u bij Brinks Pannenkoeken ook buiten de openingstijden terecht voor uw feest. Om uw wensen betreft het feest te bespreken, kunt u contact opnemen met Brinks Pannenkoeken.

Brinks Pannenkoeken maakt graag samen met u een feest op maat, zodat het ook helemaal past bij uw wensen. Feesten is het mogelijk met minimaal 40 personen en met maximaal 120 personen.

Interesse? Via de website kunt u online een reservering maken.

Locatie
Bovendorpsstraat 7
7038 CH Zeddam
Tel: 0314-652 826
info@brinkspannenkoeken.nl
www.brinkspannenkoeken.nl